Jdi na obsah Jdi na menu

Euforie

11. 10. 2010

Je to neuchopitelný pocit. Proto taky už přes hodinu posedávám před obrazovkou, a nevypadlo ze mě ani písmenko... Ale poznamenat si to chci...

Dnešní den byl... Takový jiný... Cítila jsem se už od rána nějaká povzbuzená. Proplouvala jsem nějakou jinou sférou :-) Na lehkých křídlech jakési zvláštní euforie... Ne, neměla jsem na večeři houbičky ani nic podobnýho ( ale bylo mi, jako bych jich spořádala celý kýbl:-)) )

Ona euforie byla dost nepochopitelná, v rámci začátku pracovního týdne, dost náročnýho týdne, ale to mi třeba dojde až ve středu. Chvílemi jsem měla až pocit, že se snad rozprsknu do prostoru, jak jsem byla pozitivně nabitá:-) Byla jsem i překvapena, jak se mi dařilo ignorovat veškerý problematický situace, co dnes nastaly... Prostě super!

Odpoledne jsem mohla onu skvělou náladu sdílet s kamarádkou, kterou jsem viděla po delší době, a světe div se, nepřišla jsem o ní, ani když jsem v osm večer přišla dom a chytla se poctivě manželčiných "povinností" ( v neděli jsem příliš optimisticky ( plazící se po celodenním maratonu již po čtyrech ) prohlásila, že ještě navařím na celý týden, aby manžel netrpěl hlady v době mojí vytížené nepřítomnosti - dopadlo to tak, že jsem padla na postel a usnula:-)) ). Ale možná to mě nakoplo do dnešního stavu, protože to bylo cca po pěti, šesti měsících, kdy se mi podařilo opravdu nepřerušovaně spát skoro celých osm hodin ( a ani ti holubi ráno nebudili!!! )

Druhá varianta, která mě napadla - možná je to tím rostoucím bříškem?? Posledních 14 dní fakt těžce fyzicky nezvladám celkovou situaci ( vytížení v práci, zařizování a různý aktivity ), takže jím, jak se dá, kdy se dá a co se dá... A za těch pár dní už se to docela tvrdě projevilo, takže opět už si přes břicho téměř nevidím na prsty u nohou, ale co, ta dobrá nálada ty kalorie vypálí:-))

Sice dnes už naspím maximálně pět a půl hodiny, ale stejně...

...Doufám, že zítra ráno vstanu se stejným nadšením:-))

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Janka - nekecej

18. 10. 2010 1:00

Tak když jsem si přečetla větu-možná je to tím rostoucím bříškem, tak jsem málem spadla z balonu. No, co dokáže jedna nevinná věta, že...:-)
A´t ti to vydrží, myslím ta euforie, ne to břicho:-)

pristresek - Re: nekecej

18. 10. 2010 2:28

Tak teď jsem zase málem spadla ze židle já - smíchy:-) Zatím to břicho jinak než jídlem zvětšovat nehodlám:-)
A co se euforie týče, její udržení je těžší, než udržení toho bříška... No, dnes večer jsem s vidinou nastávajícího týdne dost bojovala... Proto jsem taky odpadla v osm večer a teď pro změnu nemůžu spát...